Stress/angst

Stress, præstationsangst og eksamensangst

Både i offentligt & privat

Stressbehandling, angst og præstationsangst foregår både offentligt og privat,  alternativ behandlinger er et super godt sted at starte.

Det er vigtigt for en vellykket behandling, at man kommer hos en fagperson, der ved noget om, hvordan man behandler stress, så man undgår tilbagefald. For lærer man ikke sine reaktionsmønstre at kende og nye måder at håndtere stress på, vil man være mere sårbar over for at få stress igen.

Angst er kroppens naturlige måde at fortælle dig, at der er fare på færde. Men angsten kan tage fejl: Kroppens alarmberedskab kan fortælle dig, at noget er farligt, selvom det reelt set ikke er. Det er ganske normalt at opleve i mindre grad. Men fylder angsten så meget, at den begynder at påvirke din dagligdag, så du fx oplever at bruge mental energi på at undgå ting, du ellers ville gøre, har du brug for behandling. Angst kan behandles, og med den rigtige behandling kan du få det bedre. Uden behandling vil angsten derimod vokse og fortsat indskrænke din livskvalitet.

Præstationsangst. Svedige hænder, hjertebanken og rystende stemme kender de fleste af os til, når vi skal præstere og er nervøse. Nervøsitet er en helt naturlig reaktion, når vi oplever, at andre skal vurdere vores evner, eller når vi skal fremlægge noget. De fleste af os bliver nervøse, når vi skal præstere og vil gøre vores bedste. Men når vi er så nervøse for en præstation, at størstedelen af vores mentale energi i forbindelse med en præstation bruges på massive bekymringer og frygt, er der ikke længere tale om nervøsitet, men om præstationsangst.

SÅ TØV IKKE MED AT KONTAKTE MIG FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE (Denne samtale er gratis)

Stress og angst