Husrensning

Bliv tryg med fornyet energi i dit hjem

Derfor er husrensning vigtigt

Når du flytter ind et nyt sted eller har boet i din bolig længe, kan det hjælpe at få en husrensning, så der kun er alle de rene energier tilbage.

For det er sådan, at i vores hjem opholder de fleste mennesker sig mange timer i døgnet. Bl.a. for at lade op, slappe helt af og få ro. Men det er faktisk ikke altid det, vores hjem egentlig giver os. Hjemme er vi nemlig omgivet af rigtig mange forskellige energier: gode samt dårlige, lige fra det vi selv tiltrækker, til det der bliver efterladt hos os. Det der har været der før, og det der hele tiden kommer til.

Der kan også være tale om en afdød eller ånder – fx familiemedlemmer eller husdyr, som har hæftet sig på os af forskellige årsager. Når jeg renser dit hjem, kan jeg naturligvis ikke love, at der aldrig kommer “noget” igen, fordi det er umuligt. Derimod gennemgår jeg hele dit hjem, finder alt det, der er.

Jeg fortæller, hvordan det påvirker dig/jer, renser op, fjerner afdøde, og lægger nye energier hos dig. Jeg guider dig også i, hvordan du beskytter dig selv og din familie, så “problemet” ikke opstår igen. Jeg gennemgår dit hjem for uønskede energier, afdøde eller ånder samt eventuelle uforklarlige ting.

Når jeg laver en husrensning følger altid op på via telefon inden for 14 dage efter blot for at sikre, at alt er, som det skal være.

Lad mig hjælpe dig med at frigøre dit hjem fra negative energier og skabe en atmosfære af ro og harmoni.

Jeg arbejder med omhu og respekt for dit hjem og dine værdier. Du fortjener det bedste – og det begynder lige her.

Vil du vide lidt mere omkring mig, inden du booker din tid, så klik her.