Healing

Healingens funktion

Hvad kan en healer gøre?

healing anses sygdom og lidelser som et udtryk for, at der er blokeringer og ubalance i energistrømmen. Healeren vil derfor forsøge at genskabe balancen i kroppens energi ved at tilføre ekstra energi, der hvor der er blokeringer og ubalance, som ifølge teorien styrker kroppens evne til at helbrede sig selv.

Healing er energier som giver kroppen og psyken en stabilitet, så du igen kommer i balance. Det kan tage tid at heale op på alle kroppens blokeringer der skaber disse ubalancer. At heale op på disse blokeringer kan være en lang proces, alt efter hvor personen er i sin cyklus. Man kan heale forskellige angstformer, mindre fysiske skavanker, tankemønstre, psykiske ubalancer.

Du kan bruge healing, når du er låst fast i et tankemønster, som du har brug for en ny tilgang til. Du kan opsøge healing når du har nogle fysiske skavanker der er fastlåst som du ikke har kunnet slippe selv.

Folk kommer almindeligvis med hovedpiner, knæ, skulder, maveregion, frygt og lign. Jeg er uddannet healer både i Reiki-healing og Engle-healing hos Marzcia Techau en af Danmarks førende medier.

Til slut er der mulighed for at få det sidste masseret ud af kroppen, hvor jeg bare skal have adgang til ryggen. Jeg er uddannet sportsmassør.