Spirituel Coaching

ER DET NU DER SKAL SKE NOGET I DIT LIV

Ser ind i dit liv

Jeg ser ind i dit liv og vil være forberedt når du kommer til mig.

Mine guider vil hjælpe mig til at du får den bedste behandling, jeg kalder det livets løsninger.

Jeg vil give dig flere muligheder du kan vælge, og fortælle hvis du vælger den ene vej eller den anden vej, hvad du kan få ud af de forskellige veje.

Du vælger selv hvad vej du vil, jeg guider dig kun, valget er 100% dit.

Målet med individuel coaching defineres i samspil med dig.

Det er således dig, der bestemmer hvilke dele af dit liv vi skal arbejde med, det vigtige er at tage udgangspunkt i dit liv og du træffer et valg, hvad du vælger er dit valg.

Healingsaften 4 til 6 deltager 

Healingsaften er en super mulighed for at afprøve hvad healing kan gøre for dig til små penge. Healing er en behandlingsform, der kendetegnes ved, at jeg tilfører klienten “energi” enten ved håndspålæggelse eller visualiseringens kraft. Healing er en behandlingsform, hvor en jeg søger for at skabe balance i klientens energi. Behandlingen sker ved at jeg overfører udefrakommende energi via mig selv til klienten.

Ordet ”healing” er engelsk og betyder “helende” eller at “hele”. Healing bygger på den opfattelse, at der i og omkring kroppen cirkulerer en energi, ofte kaldet livsenergi.

Der er nogle, der ikke vil opleve noget overhovedet under en healing.

Mange tror, at man vil opleve en masse ved en god healing.

Men det handler ikke om det synlige produkt, derimod om hvordan du får det på længere sigt, der er ikke to healinger der er ens. saml eventuelt minimum 5 personer hjemme hos dig selv og vi laver det hos dig.

Healingsaften med platformsbudskaber 5 til 15 personer.

Healingsaften med platformsbudsker er en super mulighed for at afprøve den kan gøre for dig til små penge. Både budskaber fra den åndelige verden og healing på samme tid, en oplevelse du må prøve, saml eventuelt minimum 5 personer hjemme hos dig selv og vi laver det hos dig.

For par Spirituel coaching / Personlig udvikling

Gennem coaching bliver du afklaret om, hvad der er vigtigt for dig i dit liv, og du lærer at sige til og fra.

Coaching hos mig er meget praktisk orienteret, og du lærer en masse om dig selv. Herunder hvad der sker, når du er sammen med andre, samt forebyggende konflikthåndtering,

Du får værktøjer, som du fremover kan bruge i mange forskellige situationer.

Coaching hjælper med at sætte fokus på dine egne evner, styrker og ressourcer. Meningen med coaching er at du selv indeholder “det hele”. Det, du får hjælp til, er at finde frem til alt det, du kan.

Spirituel vejledning