Om mig

Hvem er Englestemmer

John Würtz Jensen

Som barn har jeg altid været anderledes end mine klassekammerater, jeg har aldrig vidst hvorfor, jeg troede det var min opvækst, da min far blev ramt af Sclerose. Nedenfor får du historien om mig:

Da jeg var barn oplevede jeg det værste tænkelige i et barns liv, nemlig en sygdom som var så svær at forstå, jeg var 5 år da jeg så min far blive langsom syg og miste grundlaget for at være stærk og med masser af vilje. Langsomt tog sygdommen over og det blev en hverdag for mig, jeg levede med det og viste stadig ikke hvad der skulle ske. Min mor arbejdede hårdt, sled og hjalp min far med alt, min mor var en stjerne, min far var dybt taknemmelig.

Jeg har haft denne sygdom helt inde på kroppen og alle de følelser det medfører, seks år af mit barndomsliv er revet ud af mig, og mit hjerte mangler stadig den skønne far jeg engang havde. Han døde som 38 årig. I alle de år havde jeg mange syn og billeder og anede ikke hvorfor. Jeg har aldrig kunne komme på en kirkegård, det gjorde mig bange, men også ked af, at jeg ikke havde besøgt min far. Da jeg blev gift i 1995 gik det godt i nogle år med, at jeg ikke mærkede nogen ting og havde drømme. Men fra 2004 til 2006 var alt totalt vildt og vi fik en ud til at rense vores lejlighed og blev healet, så det blev lukket.

For mange år siden fornemmede og mærkede jeg mærkelige ting lige fra kulde til varme, som startede allerede i min barndom, jeg kunne mærke ting og fornemme det andre ikke mærkede.

I 2017 fandt jeg en ny kæreste, der virkelig satte skub i mine evner og formåen. Jeg har hjulpet mange med mine fornemmelser og de billeder jeg fik ind, samt mine følelser for hvordan andre mennesker har det, uden rigtig at vide mine evners håndtering. Hun var derfor stædig og blev ved med at opfordre mig til at gå mine drømmes vej, og jeg tog derfor til sidst ind til en sitting/optagelse til clairvoyance-uddannelsen hos Marzcia Techau, som absolut ikke var i tvivl om at det var mig, der skulle på denne uddannelse. Jeg har absolut ikke fortrudt et sekund, og er nu glad for at have fået bearbejdet mange ting og guider mange på rette vej.

Jeg har taget følgende hos Marzcia Techau:

✓ Clairvoyanceuddannelsen
✓ Reiki healing
✓ Engle healing
✓ Fjernhealing
✓ Medieskab – Afdødekontakt
✓ Healingsaftner
✓ Klarsynsaftner
Indre Barn healing
Karmisk & Epigenetisk healing
Mine massage og psykologi kurser er taget i Roskilde og Idrættens Hus.


Jeg er et spirituelt væsen: 
Jeg hører lyde, jeg ser billeder/farver og mærker forskellige ting.

Jeg har forskellige værktøjer til rådighed, som giver dig indsigt i uhensigtsmæssige handlemønstre, der ikke længere fungerer for dig. 

En blid terapiform der rummer hele dig. Terapien tager udgangspunkt i din aktuelle livssituations følelser, frustrationer, angst eller depressioner.

Måske du bare mangler lidt velvære til kroppen, så er dette også muligt. Lidt om mig. Tjek min hjemmeside ud, ring eventuelt til mig, så finder vi lige det der passer til dig.

John Jensen, Englestemmer